Kausi päätettiin voittoon

Kauden päättävässä ottelussa Sastamolo sai vastaansa Woodcuttersin, joka tuli Kemiin kahdeksalla kenttäpelaajalla. Ottelua leimasi kaikkinensa lievä pelailun maku, Sastamolo teki voittoon riittävät maalit, eikä muutenkaan ottelu sisältänyt sen suurempia hienouksia. Ensimmäisessä erässä kemiläisten peliä leimasi viimeisen terävyyden puuttuminen maalintekopaikoissa. Juha Tammelan kylmäpäisyyttä oltaisiin tarvittu niin peli olisi ollut ohi jo avauserässä. Ensimmäinen erä päättyi 2-1 kotijoukkueelle vaasalaisten rimpuillessa hyvin vastaan. Toiseen erään Kings lisäsi vauhtia ja tarkkuutta maalipaikoissa, ajassa 28.49 peli oli jo turvallisen tuntuisesti kemiläisille 7-2. Kun vielä Vesa Hytönen, Toni Tammela ja Teemu Kvist kauden avausmaalillaan lisäsivät tikkejä maalisarakkeeseen, niin ottelu oli kahden erän jälkeen 10-3. Kolmas erä kului summeria ja sitä kautta kesälomaa odotellessa. Toki maalejakin nähtiin. Woodcutters vastasi kahdesta osumasta Sastamolon yhtä vastaan vieden viimeisestä erästä voiton lukemin 2-1. Sastamolo hyökkäsi viimeisessä erässä vähän liiankin kanssa saamatta palloa maaliin ja Woodcutters pääsi lukuisiin ylivoimahyökkäyksiin. 11:sta päästetystä maalista huolimatta kuului Woodcuttersin veräjänvartija Niko Isoniemi ottelun parhaimmistoon. Myös Sastamolon Juha-Pekka Laakso pelasi kelpo ottelun. Tämän tyylinen peli ei ole maalivahdille mitään herkkua, kun oman joukkueen puolustusaktiivisuus on ymmärrettävistä syistä vajavaista. Sastamolon kausi kaikkinensa sujui odotusten mukaisesti, ehkä ylikin. Piste per ottelu nousijajoukkueelta on kova juttu, puhumattakaan 4. sijasta, joka mitä ilmeisimmin on tulossa.