Vahva ote jatkui sunnuntaina

Edellisen päivän 11-1 murskkavoiton jälkeen asennoituminen sunnuntaiseen peliin onnistui Sastamololta, eikä minkäänlaista luulotautia ollut havaittavissa kotijoukkueen leirissä. Ottelu Kajaanin Papasta vastaan alkoi todella vauhdikkaasti pika maalien muodossa. Aikaan 2.41 mennessä, pallo oli vihelletty jo kolme kertaa keskipisteelle maalin merkiksi. Lukemat olivat 2-1 kotijoukkueelle Jaakko Korhosen ja Jiri Holpaisen maaleilla. Tämän jälkeen jatkettiin siitä, mihin lauantaina jäätiin. Keskialue suljettiin ja vastaiskujen onnistumisprosentti on edelleen korkealla niin lukemat 6-1 ensimmäisen erän jälkeen olivat oikeutetut. Papas matkusti kahden kentän vahvuudella Rovaniemeltä Kemiin ja tippui vauhdista heti ensimmäisessä erässä, toisin kuin Atria lauantaina. Alkutahdit Sastamolon pyörremyrskylle löi muiden muassa Vesa Hytönen syöttämällä avauserässä kolme maalia. Ensimmäsäisen erätauon jälkeen Kings lähti esittämään kauden ennätys yleisölleen liikkuvaa ja ehjää peliä, vaikka numerot olivat mitä olivat ensimmäisen erän jälkeen. Toinen erä merkittiin isännille tennis lukemin 6-0. Toisessa erässä myös Sastamolon kolmosketju J.Kvist, T. Erkkilä, J.Pirttikangas sai onnistumisia kahden maalin muodossa, josta toisesta vastasi Jaakko Kvist taidokkaalla lyönnillä suoraan ilmasta maalivahti Ilkka Kuusiston upeasta avauksesta.

Kolmas erä meni lähinnä pelailun merkeissä ja suurimpia tunteenpurkauksia aiheutti Papas pelaajien "pikkusika" pelaaminen. Mm. kaajaanilaisten numeron 13 otteissa oli havaittavissa turhautumisen merkkejä läpi ottelun. Suuri onni oli, että Jaakko Korhonen selvisi vammoitta jatkuvien polvitaklausten alla. Muuten virheettömästi läpi viikonlopun viheltänyt erotuomarikaksikko olisi voinut pelaajien turvallisuuden nimissä viheltää muutamat vakavammat rikkeet, vaikkakin ottelu oli numerollisesti selvä jo ensimmäisen erän jälkeen. Papas vei viimeisen erän lukemin 1-0 Sastamolon pelattua huolimattomasti ottelun viimeiset hetket. Viiden ottelun voitto putken takuuna  on ollut huomattavasti tiivistynyt puolustuspeli, jota kautta onnistumisia tulee myös hyökkäyspäässä. Kings on päästänyt viimeisessä neljässä ottelussa kahdeksan maalia, eli vain kaksi maalia per ottelu.