Sastamololle maistui makkarakeitto

Vuoden ensimmäisestä kotiottelusta odotettiin edellisen kohtaamisen perusteella todellista maalintekokilpailua. Näinhän siinä kävikin. Kilpailu oli tällä kertaa hieman yksipuolinen eikä numeroissa 11-1 ole yhtään liikaa. Esimerkiksi toisessa erässä Sastamololla oli mahdollisuus ratkaista peli, maalipaikkoja oli jopa puolen kymmeneen lisämaaliin. Ensimmäisessä erässä joukkueet lähtivät varovaisesti karvaten liikkeelle, ja tämä sopi kotijoukkueelle. Vieraat eivät päässeet missään vaiheessa avaamaan peliä kontroloiduilla hyökkäyksillä, vaan puolustajat joutuivat avaamaan peliä lähettämällä roikkupalloa vastustajan kulmiin, johon pääsääntöisesti Atrian hyökkäys yritykset jäivätkin. Ensimmäinen erä kirjattiin kotijoukkueelle 1-0, asialla päivän todellinen tehoduo Jaakko Korhonen (3+3), Toni Tammela (4+3). Avauserässä Atria sinnitteli pelissä vielä kohtuullisesti mukana, vaikkakaan maalintekopaikkoja joukkue ei saanut. Toinen erä oli jo totaalisesti Sastamolon. Varsinkin hyökkäyskolmikko T. Tammela, V. Mänty, J. Korhonen aiheutti aktiivisella liikkeellään suuria vaikeuksia nurmolais-puolustukselle. Sentteri Männyn vahva 1vs1 pelaaminen ja  keskialueen syötönkatkot yhdistettynä ikiliikkujiin Jaakko Korhonen ja Toni Tammela, ovat tuoneet Kingsin hyökkäysarsenaaliin uusia ratkaisijoita. Toiselle erätauolle mentiin lukemissa 3-0.

Kolmannen erän alkuun aikaan 40.35 loppui viimeistään Team Atrian pyristely, kun Juha Tammela iski valotaululle 4-0 lukemat. Nähdyn kolmannen erän jälkeen ei ole vaikeaa päätellä, miksi Team Atrian verkkoon on tehty eniten maaleja sarjassa. Oman hyökkäyksen katketessa hyökkäyspäässä pelaajat jäivät selkä suorana katselemaan kuinka Sastamolo tuli ylivoimahyökkäyksillä kohti maalivahti Kalevi Kuikkaa. Kuvaavaa joukkueen pelissä oli myös kun kolmannen erän puolessa välissä Atrian ylivoiman aikana todelliset maalipaikat luotiin nimenomaan Atrian päädyssä, Jiri Holpainen olisi huolellisemmalla viimeistelyllä kaunistellut numeroita kotijoukkueelle. Sastamolo latoi maaleja tasaiseen tahtiin viime sekuinneille saakka ja lopulta tulostalululla komeilivat tylyt 11-1 lukemat. Ainoa pieni kauneusvirhe kotijoukkueen pelissä oli minuuttia ennen päätössummeria tullut Atria "kavennus", ja ensimmäinen nollapeli kaikki tämän kauden kakkosdivarin ottelut huomioon ottaen jäi näkemättä. Vaikkakin numerot olivat mitä olivat, niin Sastamolon oman pään pelaaminen jatkui läpi ottelun tarkkana, ja Atrian maalipaikat oli harvassa. Yön nukuttuaan Sastamolo tulee saamaan vastustajan, jonka oman pään pelaaminen on astetta paria tarkempaa kuin tämän päivän vastustajalla, ja näin tämän taiston perusteella ei huomenna kenelläkään ole varaa leijua.