Kings taisteli pisteen arvoisesti

Sastamolo aloitti tuplapeliviikonloppunsa tasapelillä oululaisia Pelimiehiä vastaan, ensimmäisessä kotiottelussaan Tervahallilla. Pelimiehet oli Kingsin leirissä ennalta tiedetty kovaksi joukkueeksi, eikä piste OLS:n kakkosjoukkueelta saatuna ollut huono suoritus. Ottelun ensimmäinen erä oli lievästi Pelimiesten voittoinen, joukkue piti palloa ja sai luotua pari maukasta maalipaikkaa joista pallo löysi kerran maaliin. Toinen erä alkoi suurinpiirtein samoissa merkeissä; Pelimiehet pitivät palloa, Sastamolo iski tyylilleen uskollisena vaarallisesti vastaan. Ajassa 28.20 vierasjoukkueen Petteri Seppänen löi maalin takaa tulleesta syötöstä lähietäisyydeltä numeroiksi 0-2. Tämän jälkeen oli Kingsin vuoro, Toni Tammelan laukomasta reboundista Jiri Holpainen löi palloon suoraa ilmasta takatolpalta maalin, ja kotiyleisö repesi ensimmäisen kerran. Erän loppuun Pelimiehet kaatoivat Sastamololle kylmää vettä niskaan, kun vajaa kaksi minuuttia toista erää oli jäljellä Markus Tuomikoski löi maalinedushässäkän keskeltä pallon verkon perukoille.

Kolmanteen erään Sastamolo ei suinkaan väsähtänyt, niin kuin olisi kahdella ketjulla koko pelin pelanneelta joukkueelta odottanut vaan päinvastoin, paikkoja luotiin maalivahti Mikko Valkaman maalille tasaiseen tahtiin ja kavennustakin saatiin aikaan. Kolmannen erän alkupuolella Pekka Anttilan viuhuva lämäri melkein puolesta kenttästä yläriman kautta maaliin numeroiksi 2-3. Ajassa 56.35 Kings pääsi pelaamaan ylivoimalla Pelimiesten Mikko Malinin istuessa jäähypenkillä, tulosta ei kuitenkaan syntynyt maalin muodossa. Mutta melkein heti jäähyn päätyttyä Sastamolo käytti viimeisen oljenkortensa ottamalla maalivahti Ilkka Kuusiston maalinsuulta ja jatkoi ylivoimapelaamistaan tällä kertaa 6-5 vastaan. Teemu Kvist toi pallon hyökkäysalueelle, syötti Juha Tammelalle joka latasi sydämmensä kyllyydestä hurjan lämärin takaylänurkkaan ja peli oli tuotu tasoihin. Jännitysnäytelmä jatkui aina jatkoajalle, jolloin vierasjoukkueella oli vielä mahdollisuus viedä täysi pistepotti Ouluun, mutta Sastamolo kesti jatkoajan loppuun tulleen jäähyn ja näin pisteet jaettiin.