Tasapeliputki sai jatkoa

Kemin Tervahallissa tarjottiin yleisölle jälleen ottelu, joka täytti käsikirjoituksen puolesta trillerin elementit. Kulunutta sanontaa käyttäen oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita täydet 65 minuuttia. Joukkueiden otteissa ei ollut huomattavissa väsymyksen merkkejä edellisiltaisten taistojen jäljiltä. Ottelun avauserä oli kotijoukkue painotteinen, kotijoukkueen maalihanat aukaisi Toni Tammela hienolla yksilösuorituksella. 2-0 johto-osuma tuli ylivoimalla erän lopussa asialla Juha Tammela. Toiseen erään Merikoski pääsi kaventamaan tilanteen 2-1:n, jonka jälleen oli Sastamolon vuoro purra. Ville Männyn nerokkaasta syötöstä Jiri Holpainen ohjasi pallon yv:llä sisään tilanteeksi 3-1. Kotijoukkue ei kauaa kerennyt osumaa juhlia kun Merikoski 43 sekuntia Kings osumasta pääsi kaventamaan 2-3:n. Ajassa 33.01 nähtiin tapahtuma, jota salibandykentällä ei soisi tapahtuvan. Merikoski SBT:n Ville Karhu taklasi Toni Tammelaa kaukalon läheisyydessä vaarallisen näköisesti selkään, tavalla joka jääkiekkokaukaloonkaan ei kuuluisi. Muutenkin otteet vierasjoukkueella oli kohtuullisen ronskeja, joukkue istui jäähyllä 37 minuuttia.

Päätöserään Sastamolo löi taululle lukemat 4-2 johtolukemat, mutta kuten edellisiltana nähtiin ottelu kestää vähintään 60 minuuttia. Merikoski kavensi kolmeen neljään maalilla, joka oli jopa kelta-sini lasien läpi katsottuna ennenaikainen joululahja oululaisille. Oululaishyökkääjän ampuma pallo osui Kings pakkia, josta se leijaili Kimmo Siiran suun kautta verkkoon. Minuuttia myöhemmin vierasjoukkue oli ajanut pelin tasoihin Jarmo Anttilan vapaalyöntimaalilla. Jatkoajallakaan joukkueet eivät toisistaan selvää saaneet joten taisto taukosi ajassa 65.00. Pistejako oli molemmille joukkueille jo kolmas alkavalle kaudelle.