Lataus jäi bussimatkalle

Lauantaina 9.11 Sastamolo pelasi kauden ensimmäisen "matkaottelunsa" Nurmossa, jossa vastassa oli paikallinen Team Atria. Kenttätapahtumien ja tulosten valossa voidaan edelleen sanoa, että tasapäisesti voidaan haastaa joukkue kuin joukkue kakkosessakin. Päivän ottelu alkoi Kingsin kannalta synkissä meiningeissä. 1:stä erää oli pelattu 10.15 kun Atria oli karannut bussikyydissä edelleen matkaavilta kemiläisiltä, jotka olivat matkustajan roolissa sillä välin kun makkaramiehet kuskasivat taululle 4-1 lukemat. Toinen erä jatkui kutakuinkin samoissa merkeissä, Sastamolon puolustuspäässä merkkausvirheet kostautuivat, ja kun toisessa päässä verkko ei heilunut aivan samalla prosentilla kun naapurijoukkueella joutui vierasjoukkueen valmentaja Jani Hanska herättelemään joukkuetta vaihtamalla tilanteessa 8-3 maalivahti Ilkka Kuusiston Juha-Pekka Laaksoon ajassa 35.29. Kuusiston piikkiin ei ensimmäisten erien nukahtelua kuitenkaan voi pistää.

Kolmanteen erään vierasjoukkueen kopista tulikin tuttu petolauma. Sastamolo nosti karvaustaan ja kotijoukkueen hieman kankeahko puolustuspää oli lievässä nesteessä. Sastamolon tehoduon J.Holpaisen (1+3) ja J.Tammelan (3+2) avulla joukkue kiri pelin aina 8-7:ään aikaan 57.10 mennessä, mutta yksi hyvin pelattu erä ei pistettä tuonut. Positiivisia asioita Kingsin pelissä oli kahden huonon erän jälkeinen ryhdistäytyminen, jonka jälkeen ei tarvinnut pipo silmillä kotia kohti taivaltaa. Myös ylivoimapeli oli uomissaan, yv:llä joukkue teki 2 maalia pelattuaan pelattuaan sitä 8 minuuttia. Näin Sastamolo Kingsin ensimmäinen tappio tällä kaudella kirjattiin hurlumhei numeroin 8-7.