Sastamolo aloitti tasapelillä

Sastamolo Kingsin historian ensimmäinen ottelu toisessa divisioonassa päättyi 2-2 tasapeliin Rovaniemellä käydyssä ottelussa verivihollista RSB:tä vastaan. Ottelu oli alusti saakka tarkkaa peliä, etenkin vierasjoukkue oli tullut Lappiin viisikkopuolustuksen periaatteet hallussaan.

Peli alkoi Sastamolo kannalta epäonnisesti. Puolustuspäässä menetetty pallo kostautui heti, Mikko Vartiainen rankaisi armottomasti parhaalta maalintekosektorilta 1-0 kotijoukkueelle. Mutta kauaa ei tarvinnut tasoitusta odottaa. Kun ensimmäinen erä oli loppupuolellaan, Sastamolon Juha Tammela tarjoili puolustaja Sami Niskalalle maukkaan vetopaikan eikä Niskala erehtynyt, ylämummo soi, 1-1. Toiseen erään Sastamolo tuli vauhdikkailla vastahyökkäyksillään vaarallisesti kohti RSB maalia. Kunnes ajassa 38.25 vierasjoukkueen oivan karvaustyön tuloksena RSB puolustus nukahti ja pallo ajautui Jiri Holpaisen lapaan, Holpainen laittoi pallon kylmästi maalin ylänurkkaan.  RSB jatkoi suhteellisen tehotonta jauhamistaan, kunnes löysivät kolon saattaa pallo Sastamolo maaliin. Maalissa oli hieman onneakin mukana, pallo kimpoili maaliin Sastamolon pelaajan mailan lavasta ja oli mahdoton torjuttava maalivahti Ilkka Kuusistolle. Kaiken kaikkiaan kummatkin joukkueet voivat olla tyytyväisiä saatuaan avattua pistepussinsa tälle kaudelle.